Fitness & Leefstijl bij Fysiotherapie Oort EGYM

De meerderheid van de Nederlandse bevolking is bekend met sporten in een regulier fitnesscentrum. Helaas behaalt het merendeel hiervan niet de gewenste resultaten wanneer ze starten bij een fitnesscentrum. Het is er vaak druk, er is te weinig begeleiding en je wordt niet voldoende gemotiveerd om twee keer per week naar het fitnesscentrum te gaan. Herkenbaar? Tijdens een Gratis kennismakingsgesprek bekijken we of een programma van Fysiotherapie Oort bij je past. 

Fysiotherapie Oort EGYM klantreis

Ja, ik wil een gratis EGYM kennismaking

  EGYM is de meest efficiënte en veilige training voor snel resultaat. Bovendien is het heel eenvoudig, door de volautomatische toestellen en jouw persoonlijke polsbandje! Wil je graag met krachttraining starten, maar heb je geen idee hoe? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Al die apparaten… Hoeveel gewicht moet je kiezen, hoeveel herhalingen moet je doen, hoeveel rust moet je nemen? Wij hebben op al die vragen een antwoord. Dat antwoord is EGYM!

  De voordelen van fitness & leefstijl EGYM bij Fysiotherapie Oort: 

  • Sporten wanneer het jou uitkomt. 
  • Resultaten van de training worden direct inzichtelijk gemaakt in je persoonlijke gezondheidsapp. 
  • Professionele begeleiding van onze Fit coaches. 
  • Korte lijntjes naar de fysiotherapeuten. 
  • De apparaten stellen zich voor je in; je hoeft dus alleen de oefening uit te voeren. 
  • Resultaatgericht sporten! Wij zijn je stok achter de deur. 
  Trainen op de Fysiotherapie Oort EGYM toestellen

  EGYM bestaat uit een combinatie van acht volautomatische Smart Strength toestellen en een database met meer dan 1.500 oefeningen. Op deze manier kunnen we jou optimaal begeleiden. Wanneer je start op EGYM bespreken we eerst tijdens een intake gesprek jouw doelen. Vervolgens maken we een polsbandje voor EGYM voor je aan en stellen we de krachttoestellen voor je in. Op jouw polsbandje worden al deze instellingen opgeslagen.

  Op de volautomatische krachttoestellen van EGYM hoef jij je trainingsgewicht en zitpositie dan ook nooit zelf in te stellen. Check een volgende keer met je polsbandje in en je kunt starten met je training! Wanneer je begint op EGYM start je onder begeleiding van één van onze trainers met een krachttest. Jouw trainingsgewicht wordt bepaald naar aanleiding van jouw krachttest, waardoor je precies op jouw niveau traint! Na elke zes trainingen heb je opnieuw een krachttest, waarna je trainingsgewicht opnieuw wordt bepaald. Zo blijf je op je eigen niveau trainen en kun je elke zes trainingen jouw voortgang bekijken. Resultaat gegarandeerd!

  Elke deelnemer traint en wisselt op hetzelfde moment. Binnen 30 minuten doe je een complete workout. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt! Tijdens je training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies, waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig, effectief en vooral met meer plezier!

  Heb je een disbalans in je lichaam? Dan is dit na een EGYM training terug te zien in de app. Deze disbalans kun je met een van onze trainers bespreken. Je trainer kan voor deze disbalans een trainingsschema maken, zodat je met gerichte oefeningen aan je disbalans kunt werken. Zo bereik je optimaal resultaat!

  Openingstijden EGYM Rotterdam

  Maandag 8:00 – 21:00 

  Dinsdag 8:00 – 21:00 

  Woensdag 8:00 – 21:00 

  Donderdag 8:00 – 21:00 

  Vrijdag 8:00 – 18:00 

  Zaterdag 8:00 – 12:00

  Trainen op de Fysiotherapie Oort EGYM toestellen

  Zie deze pagina voor de Algemene Voorwaarden.