Goedendag, hier een bericht van ons betreffende de openstelling van onze praktijk.

Op 30 April kreeg onze beroepsgroep groen licht om de fysiotherapeutische zorg stapsgewijs op te schalen. Het is noodzakelijk om de zorg veilig en verantwoord uit te breiden, met gepaste voorzorgsmaatregelen, om besmettingsrisico’s te beperken. Dit op basis van de adviezen en informatie van VWS en de richtlijnen van het RIVM en het KNGF.

Op 19 mei houdt het RIVM de beslissing om op te schalen opnieuw tegen het licht.

Wij zullen de komende dagen met de patiënten die al in behandeling waren contact opnemen, zodat we de mogelijkheden voor verdere behandeling kunnen bespreken. Ook nieuwe patiënten zijn weer van harte welkom. Wel is er een gericht protocol waarmee wij werken om te beoordelen wat de beste behandeloptie per patiënt.

Voorafgaand aan elk consult stellen wij de u devolgende vragen. Indien er op een van deze vragen een positief antwoord is zullen wij de afspraak moeten uitstellen.

– Heeft u één of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid,hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
– Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
– Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
– Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Wanneer u bij ons in de praktijk komt, zullen er noodzakelijke voorzorgsmaatregelen genomen zijn om het risico op besmetting te beperken. U zult hier na het maken van een afspraak nog nader over geïnformeerd worden. U kunt deze informatie ook op onze website nalezen.

Kortom met de nodige voorzichtigheid en de nodige voorzorgsmaatregelen kunnen wij u weer meer van dienst zijn.
Hopelijk hebben we u hiermee voldoende geïnformeerd maar mailt of belt u ons gerust als er vragen zijn. Wij nemen spoedig contact met u op.

Met vriendelijke groeten,

Patrick & Françoise Oort